Deze acht oranje auto’s feesten lekker door vandaag

Een lijstje met oranje auto’s kan natuurlijk niet uitblijven vandaag. Nietwaar?

Het is Koningsdag. Dat betekent dat oudere mensen foutief koninginnedag zeggen op het moment dat ze hun hoofd vullen met tompoucen en een liter oranjebitter. Dat moet toch kunnen? Uiteraard relateren wij van Autoblog deze dag aan auto’s.

Vanochtend hadden we de lezersvraag of je een oranje auto zou kopen. Voor nu hebben we een overzicht van auto’s die verreweg het beste tot hun recht komen in het oranje. Uiteraard is smaak subjectief en de mening discutabel, maar het is in elk geval een kleurrijk lijstje geworden.

Porsche 911 GT3 RS (997.1)
Pure Orange

Advertentie

Misschien is deze Porsche wel de beste allround rijdersauto aller tijden. Een van de weinige auto’s die overal in zijn element is. Die latere modellen werden verfijnder, sneller en luxer. Maar de 911 997.1 lijkt de perfecte mix te hebben tussen pure rauwheid zonder dat je in een klassieker rondrijdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *