Is dit de beste kleur voor een Aston Martin DBX?

Vandaag is de dag van oranje, maar Aston Martin leidt onze aandacht daar vanaf door de Pastel Collection: een greep uit hun modellen in wel een hele bijzondere tint.

Het is Koningsdag en daarom hebben we je vandaag al meegenomen in alle tinten oranje. Ook vroegen we je al of jij ooit oranje op je auto zou overwegen. Mocht je bij oranje al zoiets hebben van “nou, dat is wel héél extreem”: dan is de nieuwe Aston Martin Pastel Collection waarschijnlijk niks voor jou.

Pastel Collection
Pastelkleuren zijn… nou ja, zie bovenstaande afbeeldingen maar. Het zijn felle kleuren die meestal erg tegen wit aan hangen op het kleurenspectrum. De bespoke division van Aston Martin genaamd Q heeft een vijftal modellen uitgevoerd in een pastelkleur. Het gaat om de DB11 als Coupé en Volante, de Vantage in beide deze uitvoeringen en de sowieso al vrij opvallende DBX. De auto’s zijn allemaal te koop bij Aston Martin Newport Beach, één van de belangrijkste dealers van Aston Martin in Californië, VS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *